Mirjankuja 4 C
Matinkylä, Espoo
Sisäänkäynti sisäpihalta

JALKATERAPIAA ESPOON MATINKYLÄSSÄ

Tervetuloa lLOon kun haluat parantaa jalkojesi terveyttä ja hyvinvointia!
 

Jalkaterapiassa saat monipuolista apua jaloillesi. Jalkaterapeutin laajan tutkinnon vuoksi osaamme hoitaa niin iho ja kynsimuutoksia kuin tutkia jalan toimintoja. Erityisosaamisemme näkyykin monipuolisessa hoidossa, jossa selvitämme ongelmien taustalla olevat syyt ja puutumme myös niihin. Esimerkiksi jalan virheasentoon puuttumalla pystytään ehkäisemään mm. känsien synty tai sisäänkasvaneen kynnen kasvu. 

Meidän tiimissämme työskentelee useita kokeneita jalkaterapeutteja. Meille jokainen asiakas on tärkeä, ja haluamme tarjota yksilöllistä hoitoa kunkin tarpeisiin. Varaa aikasi ja tule kokemaan, miten asiantunteva jalkaterapia voi parantaa elämänlaatuasi.

Jalkaterapeutti AMK on Valviran hyväksymä terveydenhuollon ammattilainen ja meidät kaikki löytää Valviran ylläpitämästä Julkiterhikki -rekisteristä. 

Terveydenhuollon ammattilaisina potilaskertomuksemme tallentuvat myös Kantaan.

Ajankohtaista

New Feetin jalkineiden kevätmallisto on saapunut!

Super suositut ja leveän varvastilan kevätkengät ovat nyt hyllyssä. Esillä on malleja haastaville virheasennoille, kuten vaivaisenluille ja vasaravarpaille. Kevään uutuuksissa on nyt myös hieman kapeampi malli, jossa silti reilu varvastila. 

Kevään raikkaina väreinä löytyy vihertävää ja beigeä, sekä tutut sininen ja musta. 

Soitathan meille ja varaat ilmaisen sovitusajan, jotta ehdimme asiakastilanteilta palvella sinua. 

Tervetuloa sovittelemaan!