Jalkaterapia ILO

Mirjankuja 4 C
Matinkylä, Espoo
Sisäänkäynti sisäpihalta

AMMATTIMAISTA JALKATERAPIAA
ESPOON MATINKYLÄSSÄ

Tervetuloa olemme avanneet ovet matinkylässä! 

Jalkaterapia ILO on kahden jalkaterapeutin yhteinen unelma. Palveluihimme kuuluvat niin terveydenhoidolliset jalkojenhoidot kuin vaativammatkin iho- ja kynsimuutokset. Jalkaterapeutin laajan koulutuksen ansiosta tutkimme ja hoidamme monipuolisesti alaraajojen virheasentoja ja kiputiloja. Diabeetikot ja reumaatikot ovat suuri asiakasryhmämme. Jalkaterapeutti on Valviran hyväksymä terveydenhuollon ammattilainen. 

Innovatiivinen ajattelu yhdistää meitä molempia. Haluamme aina kehittää itseämme ja miettiä miten asiat voisi tehdä toisin, ehkä jopa paremmin. Uuden oppiminen ja rohkea kokeileminen pitää työn mielekkäämpänä.

Laadukkaasta palvelusta emme halua tinkiä. Olemme molemmat hyvin tarkkoja ja tunnollisisa. Asiakkaan huomioiminen ja yksilöllinen kohtaaminen mahdollistaa parhaiten ongelman ratkaisemisen. 

Osaavat ammattilaiset toimii valttikorttinamme. Haluamme, että asiakkaillamme on turvallinen ja luottavainen olo meidän käsissämme.

PALVELUT
KOTIKÄYNNIT
PALVELUKOTIKÄYNNIT

AJANKOHTAISTA

Uutuutena myös hierontaa!

Palvelumme ovat monipuolistuneet koulutetun hierojan Tuukan liittyessä ILO:n tiimiin. Nyt voit varata jalkaterapiakäynnin yhteydessä myös esim niska-hartiaseudun tai kokovartalo hieronnan. Kokonaisvaltaista hemmottelua! Mikäli olet saattajana, ei sinun enää tarvitse lukea lehtiä vaan voit ottaa odottamisen hieman rennommin. Ei muuta kuin aikaa varamaan netistä tai puhelimitse. Hinnastoa pääset kurkkaamaan tästä!